Vít Prokůpek

profesionální vyjednavač a odborník na psychologii ovlivňování
,,Spolu s mým týmem pomáháme lidem
a organizacím rozvíjet se a růst."
Tipy o vyjednávání a psychologii ovlivňování na e-mail?

Blog Víta Prokůpka

„Vaše studnice moudrosti o vyjednávání a psychologii ovlivňování. Místo pro výlety mimo komfortní zónu. Podpora Vašeho růstu. Centrum provokace a politické nekorektnosti. Postel, kde se pravda svléká do naha…“
23Březen
2015
6606xpřečteno

Dokážete zvolit správnou strategii vyjednávání? (video a časté dotazy)

Podívejte se na dvouminutové video, ve kterém popisuji rozhodovací dilema vyjednavače: 




Jakou strategii vyjednávání byste zvolili? Ukazuje se, že odpověď není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Více než 60 % zkušených manažerů a profesionálů v odpovědi chybuje. A přitom se do podobných situací při vyjednávání dostanete často. Samozřejmě nemusí jít pouze o prodej domu po tetičce, problém je univerzální. Jde o to, jaký zvolit celkový přístup k vyjednávání. Rozhodnutí o strategii. Dilema je často mnohem hlubší, než jaký použít slovní obrat, jakou techniku, jak se bránit konkrétnímu triku... 

Před několika dny jsem zveřejnil nový seminář Překvapivé pravdy o vyjednávání. Jedná se o osvědčený koncept půldenního semináře spojeného s networkingem, který Vám pomůže posílit vyjednávací strategii i taktiku. Přišlo mi několik dotazů, nejčastější jsem vybral: 


Otázka: Zúčastnil(a) jsem se semináře Trénink vyjednávání s vyjednavačem. Neuslyším to samé, jenom ve zhuštěné podobě?

Odpověď: Ne. V semináři ukazuji techniky a principy, které se do semináře Trénink vyjednávání s vyjednavačem nevešly. Je tedy ideálním doplňkem.


Otázka: Nezúčastnil(a) jsem se semináře Trénink vyjednávání s vyjednavačem. Nebude mi to chybět?

Odpověď: Nebude. Seminář Překvapivé pravdy o vyjednávání je postaven tak, aby se ho mohl zúčastnit kdokoliv bez znalosti terminologie a principů vyjednávání a zároveň tak, aby v něm našli inspiraci i pokročilejší vyjednavači.  


Otázka: V čem se tyto semináře liší? 

Odpověď: Trénink vyjednávání s vyjednavačem je intenzivní dvoudenní tréninkový seminář, který je určen malému počtu účastníků (8 - 10). Poskytne Vám celkový pohled na vyjednávání vedené pod taktovkou filozofie win-win (výhra pro obě strany). Během semináře uvidíte krátké filmy a budete vyjednávat v pěti různých situacích (projdete pěti simulacemi vyjednávání). Dostanete zpětnou vazbu od ostatních účastníků i od lektora. Vyzkoušíte si několik testů vyjednávání a budete analyzovat tři případové studie.

Překvapivé pravdy o vyjednávání je půldenní seminář, který neaspiruje na úplnost, vypichuje několik užitečných tipů a myšlenek a zdůrazňuje některé chyby, kterých se v praxi dopouštějí i zkušení vyjednavači. Čeká Vás jedna simulace vyjednávání se stručnou zpětnou vazbou, krátké testy a otázky k zamyšlení s odpověďmi a rozborem. Značný prostor je věnován i networkingu, proto je tento seminář určen většímu počtu účastníků (kolem 30). Vyšší počet účastníků se odráží do jeho velmi příznivé ceny.

    

Autor: Vít Prokůpek

Profesionální vyjednavač, konzultant a lektor úspěšných seminářů o vyjednávání. Pracuje v češtině a v angličtině, vyjednává a trénuje vyjednávání v Česku i v zahraničí a přednáší na několika univerzitách. Autor knihy Psychologie ovlivňování: 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti



Zajímají Vás tipy o vyjednávání a přesvědčování, tipy pro Váš úspěch a novinky na blogu?
Štítky:
negociace
strategie negociace
strategie vyjednávání
test negociace
test vyjednávání
vyjednávání



Kontakt

Obecné informace a firemní řešení:  info@vp-tcc.cz

Informace o veřejných seminářích a přihlášky:  seminare@vp-tcc.cz


Ing. Vít Prokůpek

IČ: 763 02 440
DIČ: CZ8104043310